Logga in/Registrera

Norton 360 Premium 2023

Nya Norton 360 ger dig ett IT-skydd i flera lager för alla dina enheter – allt i en komplett lösning. Dina Windows- och Mac-datorer, datorplattor och smarta telefoner skyddas mot virus, utpressningsprogram, nätfiske och andra hot online.

Nu kan du köpa Norton 360 Premium för endast 399 kronor! Du sparar 80 procent jämfört med ordinarie pris.

Dagens pris: 399.00 kr 1999.00 kr
+ login för att tjäna poäng
Tidsbegränsat erbjudande! Missa inte!
Erbjudandet upphör
dagar
timmar
minuter
sekunder

Under flera år har Norton varit synonymt med IT-säkerhet. Norton 360 är utvecklarnas nya omfattande programsvit som "gör allt" och fortsätter företagets fina tradition att erbjuda skydd för alla dina enheter (PC, Mac, IOS eller Android).

När Norton 360 installerats möts du av en hemskärm där du kan styra och starta de olika applikationerna.

Norton 360 innehåller även Secure VPN som tidigare var en betalkomponent.

Den helt nya VPN-lösning är ett måste för att surfa säkert på webben från en mobil enhet, särskilt i ett publikt/osäkert Wi-Fi-nätverk. Du kan använda VPN för att skapa en säker tunnel till internet för att hindra hackare att hitta din riktiga plats och IP-adress. Du kan även placera dig/din enhet i ett annat land. Det kan till exempel vara bra om du befinner dig utomlands och vill titta på playtjänster som endast går att komma åt från Sverige.

Även lagringstjänsten Cloud Backup ingår. Mängden lagring skiljer sig åt beroende på din Norton-plan (Premium-användare får 75 GB). Cloud Backup är utformad för dina viktigaste filer, om ditt system antingen komprometteras eller om du drabbas av en ransomware-attack kan du snabbt få tillbaka dina data till dina enheter.

Norton 360 innehåller nu en lösenordshanterare för flera enheter. Den låter dig lagra din inloggningsinformation och dina lösenord och komma åt den från alla dina enheter (där du har Norton installerat och konfigurerat). Det finns bland annat plugin för Microsoft Edge, Chrome, Firefox och Opera vilket gör att du får snabb åtkomst direkt i din webbläsare.

Denna licens gäller i två år och upp till tio olika enheter (en blandning av Windows, Mac, IOS och Android). Samtliga funktioner är tillgängliga i Windows, men exempelvis Cloud backup och föräldrakontrollen stöd ej av Mac OS.