Logga in/Registrera

Windows 10 Professional

Utför en helt ny installation eller uppgradering från Windows 10 Home to Professional med det här erbjudandet!

Dagens pris: 799.00 kr 2799.00 kr
+ login för att tjäna poäng
Detta erbjudande finns tyvärr inte tillgängligt utanför Sverige, Norge och Finland

När du köpte din dator med Windows 10 förinstallerat är chansen stor att den kom med Windows 10 Home. Du är förmodligen medveten om att Windows 10 Professional är tillgängligt, men visste du hur billigt och enkelt det är att uppdatera och fördelarna det kan ge dig?

Vi har goda nyheter. Windows 10 Professional behåller allt du har lärt dig att älska med Home men lägger till mycket mer. Inte bara är uppgradering till Windows 10 Professional otroligt enkelt, det betyder inte att du måste installera om från början; det krävs inte mycket mer än att ändra din produktnyckel. Vi har också ett bra specialerbjudande som gör uppgraderingen ännu billigare än normalt, så låt oss ta en titt på vad du har att vinna om du gör hoppet.

Vi har en speciell affär som kommer att spara upp en kolossal 2799kr (eller 71 procent) av det vanliga priset på Windows 10 Professional. Du kan ta dig en reducerad pris (bara 799kr) licensnyckel från denna sida.

Observera att ESD-versionen av Windows 10 Professional är OEM- och 1-PC-licens som inte kan överföras, men du kan uppgradera från Windows 10 Home. Kontakta oss om du behöver ytterligare information.

ny! Innehåller nu den allra senaste våruppdateringen för maj 2021.